Hogy néz ki az esküvői ruha varrás folyamata?
Aki hozzánk eljön, egy kis barátságos szalonban találja magát. Első alkalommal egy rendes próbát tartunk bemutatódarabjainkból, melynek során összeállítjuk, hogy mi tetszik a menyasszonynak és mi áll jól. Ha még nincs elképzelés, akkor segítünk a döntésben, ha már van, akkor akár kép vagy rajz alapján is vállaljuk az esküvői ruha varrását.
Anyagokat, színt, csipkét választunk és levesszük a méreteket. Majd általában további 2-3 találkozó után vihető a ruha.
Sok távol lakó, akár külföldön élő menyasszonynak is készítettünk már ruhát, ilyenkor elküldött kép és leírás alapján, találkozó nélkül, a kapott méretekre készítettük és küldtük el az esküvői ruhát.
Mennyi idő alatt készül el egy ruha?
Az esküvői ruha varrási idejét illetően, azt kérjük, hogy minimum 3 hónappal az esküvő előtt keressenek fel minket a menzasszonyok, így kényelmesen tudunk segíteni. Rövidebb határidővel is vállalunk ruhakészítést, egy kicsit magasabb árért cserébe.
Viszont számodra csak egy gonddal kevesebb, és megnyugvást jelent, aha időben kész lesz a ruhád, hiszen egy ruhazsákban semmi baja nem lesz. Így van hogy már 6-8 hónappal előbb is elkészítjük a kívánt ruhát. Ebben az esetben az esküvő előtt 3-4 héttel kérjük a menyasszonyt, hogy tartson főpróbát, és ha szükséges, méretben igazításban tudunk segíteni.

Ha valaki szeretne az alakján változtatni, fogyni, hízni…
Minden elkészült ruha kicsinyíthető 1-2 ruhaméretet, nagyítani minimálisan lehet.
Ám arra kérjük menyasszonyainkat, hogy az ilyen jellegű változtatásokat a ruha elkészítése, méretvétel előtt próbálják meg véghez vinni, hogy 10-20 kg-nyi ruhaméret csökkenést ne kelljen igazítani.
Tapasztalatból csak aktuális méretre készítünk ruhát, tervezett kisebb alakra nem.

Milyen árakra lehet számítani?
Az árak leginkább a felhasznált anyagok mennyiségétől és a ruha bonyolultságától függenek. Csak kiváló minőségű anyagokat használunk. Így a leggyakoribb, hogy 150 000 Ft – 190 000 Ft-ért kész esküvői ruhát kap a menyasszony, ami örökre a sajátja lesz. Ez komplett vásárlási ár.
Menyecske és koszorúslány ruháink 30 000 Ft-tól kezdődnek.

Szalonunk bérléssel nem foglalkozik.

Kiegészítőkben is tudunk segíteni…
Az esküvői ruha bármilyen kiegészítőjét el tudjuk készíteni. A próba alkalmával ezeket a ruhához is próbáljuk. Legyen ez akár egy boleró, öv, fátyol vagy kesztyű.
Cipőket és ékszereket is forgalmazunk.

További kérdésed van, írd meg nekünk, vagy kérj árajánlatot!
Írd meg az elképzelésedet, csatolj képeket és 24 órán belül árajánlatot küldünk!
eskuvoiruhaplaza@gmail.com

Comments are closed.